Fingerprint Cards AB (publ) utser Hila Meller till Chief Revenue Officer (CRO)

REG

Fingerprint Cards AB (Fingerprints™) meddelade idag att Hila Meller har utsetts till Chief Revenue Officer. I denna nyinrättade roll, som ingår i koncernledningen, kommer Hila att leda företagets försäljnings- och marknadsföringsfunktion och understödja samarbetet mellan flera andra team, inklusive ny teknik och produktutveckling, mot ett gemensamt mål om lönsam intäktstillväxt. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2024 och kommer att rapportera till Adam Philpott, Fingerprints vd och koncernchef.

Hila har lång erfarenhet av att leda högpresterande globala team inom cybersäkerhet, identitets- och åtkomsthantering. Senast var hon Global Chief Revenue Officer och Global Head of Sales på BT Security där hon ledde en försäljningsorganisation i Amerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa och APAC, som uppnådde en årlig försäljningstillväxt långt över marknadssnittet. Dessförinnan innehade hon flera andra ledande befattningar, bland annat på BT Security, HP Enterprise Security Services och CA Technologies.

Hila har en kandidatexamen i datavetenskap och matematik från Bar Ilan-universitetet i Israel och en Executive MBA från Technion Institute i Israel och Fudan University i Kina.

"Jag är mycket glad över att börja på Fingerprints under denna viktiga fas och jag ser fram emot att bidra till bolagets expansion och att hjälpa våra kunder och partners nå framgång", säger Hila Meller.

"Jag är mycket glad över att välkomna Hila till Fingerprints koncernledning. Hon har djup erfarenhet från cybersäkerhetssektorn och en dokumenterad erfarenhet av att bygga effektiva säljmotorer i komplexa miljöer. Försäljning, tillsammans med Produkter, är en grundpelare i Fingerprints nya funktionella organisation, och Hilas omfattande erfarenhet av att leda säljorganisationer, särskilt de som fokuserar på business-to-business, kommer att vara en ovärderlig tillgång för Fingerprints när vi fortsätter att fokusera på att stärka vår marknadsnärvaro och tillväxt", säger Adam Philpott, vd och koncernchef.

För information, vänligen kontakta:
Adam Philpott, verkställande direktör och koncernchef

Investor Relations:
+46(0)10-172 00 10, investrel@fingerprints.com

Press:
+46(0)10-172 00 20, press@fingerprints.com


Om Fingerprints
Fingerprints är världens ledande biometriföretag. Vi tror på ett säkert och användarvänligt universum, där du är nyckeln till allt. Våra lösningar finns i miljontals elektroniska produkter och applikationer och används flera miljarder gånger varje dag. Vi erbjuder säker och bekväm identifiering och autentisering – with a human touch. För mer information besök vår webbplats, läs vår blogg och följ oss på Twitter. Fingerprints är noterat på Nasdaq Stockholm (FING B).

Bilaga


Datum 2023-12-06, kl 08:30
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!