Fingerprint Cards AB (publ) meddelar ny funktionsorganisation som stödjer implementeringen av företagets biometriska plattformsstrategi

REG

Fingerprint Cards AB (Fingerprints™) tillkännager idag en ny funktionsindelad organisation med målet att tydligare koppla bolagets styrmodell till den nya plattformsstrategin och säkerställa ansvarsskyldighet och samarbete i hela företaget, samtidigt som man strävar efter att attrahera ledare i världsklass inom sina respektive funktioner.

Fingerprints ledare är bemyndigade att prestera på högsta nivå inom sina expertområden, vilket befrämjar en kultur av ansvarstagande som driver individuell och kollektiv framgång. Förutom att främja spetskompetens inom enskilda funktioner strävar vi efter att stimulera en prestationsdriven kultur som går utöver enskilda roller och skapar en samverkande och högpresterande anda i hela organisationen.

Fingerprints nya koncernledning består av följande roller:

  • Verkställande direktör: Adam Philpott
  • Finance: Per Sundqvist
  • Strategy & Technology: Ännu ej tillsatt
  • Product: Ted Hansson
  • Sales & Marketing: Ännu ej tillsatt
  • Human Resources: Caroline Krüger
  • Legal: Rebecca Stein

”Vår nya organisation minskar den organisatoriska och operativa komplexiteten betydligt genom en rationaliserad och engagerande modell som låter oss öka takten och effektiviteten i bolaget. Vi måste utnyttja vår talang effektivt och snabbt kunna koppla rätt medarbetare till rätt strategiska projekt i takt med att marknadsmöjligheterna förändras. För att uppnå detta mål och skapa en driven, effektiv organisation, implementerar vi nu en funktionell organisationsmodell, vilken främjar ansvarstagande och snabb anpassning. De två främsta pelarna är Produkter och Försäljning, med stöd av Ekonomi, HR och andra operativa funktioner. Både den nya organisationen och vår nya strategi kommer att understödjas av förbättrad styrning, vilket gör att vi kan röra oss snabbare från innovation till försäljning”, kommenterade Adam Philpott, verkställande direktör.

För information, vänligen kontakta:
Adam Philpott, verkställande direktör

Investor Relations:
+46(0)10-172 00 10, investrel@fingerprints.com

Press:
+46(0)10-172 00 20, press@fingerprints.com


Om Fingerprints
Fingerprints är världens ledande biometriföretag. Vi tror på ett säkert och användarvänligt universum, där du är nyckeln till allt. Våra lösningar finns i miljontals elektroniska produkter och applikationer och används flera miljarder gånger varje dag. Vi erbjuder säker och bekväm identifiering och autentisering – with a human touch. För mer information besök vår webbplats, läs vår blogg och följ oss på Twitter. Fingerprints är noterat på Nasdaq Stockholm (FING B).

Bilaga


Datum 2023-11-21, kl 15:00
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!