Everysport Group rekryterar Carl Waldenor till ny Chief Commercial Officer (CCO)

Carl Waldenor är utbildad civilekonom (MSc) vid Handelshögskolan i Stockholm och har i över ett decennium arbetat med affärsutveckling och marknadsföring av välkända digitala konsumentprodukter i den nordiska tv- och streamingbranschen.

Carl kommer senast från Warner Bros. Discovery (WBD) där han var chef för streamingtjänsten Discovery+ i fyra länder och en del av bolagets nordiska ledningsgrupp. Han har även varit marknadschef i Sverige och ansvarat för WBDs svenska digitala affär. Dessförinnan spenderade han åtta år på TV4, bland annat som chef för TV4 Play och Fotbollskanalen.

Waldenor har även mångårig erfarenhet av att arbeta med sport i en kommersiell och digital kontext - exempelvis med Allsvenskan i fotboll, ishockeyns SHL, OS i Tokyo och Beijing samt PGA Touren i golf.

”Vi är entusiastiska över att välkomna Carl till rollen som Chief Commercial Officer. Hans erfarenhet av att verka i gränslandet mellan produkt och marknad samt erfarenhet av att framgångsrikt bygga prenumerationstjänster i en internationell miljö gör honom till en stor tillgång för Everysport Group. Med Carl på plats är vi väl rustade att fortsätta driva innovation och tillväxt inom sports tech och sportmedia”, säger Hannes Andersson, vd, Everysport Group.

”Jag ser mycket fram emot att få börja arbeta med Everysport Groups starka portfölj av nischade digitala plattformar och tjänster kopplade till sport. I Elite Prospects har bolaget en internationellt stark produkt med enorm potential kvar att utvinna. Tillsammans med bolagets sportdataprodukter och satsningar på t.ex. hästsport och fotboll, finns det flera spännande affärsprojekt att ta sig an”, säger Carl Waldenor, nytillträdd CCO, Everysport Group

För mer information, vänligen kontakta:
Hannes Andersson, vd, Everysport Group AB
Tel: +46 70 736 56 25
E-post: hannes.andersson@everysport.com

Om Everysport Group AB (publ)
Everysport Group är en ledande svensk aktör som utvecklar digitala plattformar och tjänster inom sports tech och sportmedia. Koncernens flaggskeppsprodukt, Elite Prospects, är en globalt ledande ishockeyplattform med över 22 000 betalande prenumeranter och 1,5 miljoner unika besökare i veckan. Everysport Groups huvudkontor är beläget i Stockholm med lokal närvaro även i USA. Koncernen är noterad på Spotlight Stock Market med tickern "EVERY".


För mer information, vänligen besök www.everysportgroup.com

Intresserad av nyheter och finansiell information från Everysport Group? Prenumerera här.

Datum 2024-05-15, kl 10:00
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.