Inbjudan till Essitys webcast - Innovation för hållbar och lönsam tillväxt

– Innovation på Essity driver vår konkurrenskraft och accelererar tillväxtmöjligheter – nu och för framtiden. Genom vårt innovationsarbete når vi nöjda kunder och konsumenter, ökad försäljning och vinst samt en ledande position inom hållbarhet. Den 27 november presenterar vi några av de senaste innovationerna bland våra ledande hygien- och hälsolösningar samt de nya teknologierna i vår globala leveranskedja, säger Magnus Groth, vd och koncernchef för Essity. 

Webbsändningen inleds med en presentation av Essity och dess strategiska prioriteringar för ökat värdeskapande och kommer efter det fokusera på hur Essity arbetar med innovation för att säkerställa lönsam och hållbar tillväxt. Eventet direktsänds från Stockholm med medlemmar från Essitys koncernledning och avslutas med en frågestund.

Länk till webcast: https://event.vvenues.com/essity_innovation_webcast/idle 

Webcasten kommer även att finnas tillgänglig via LinkedIn och X (Twitter).

Varmt välkommen!

Datum 2023-09-19, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!