Essity utnämnt till Supplier Engagement Leader av CDP

Företag som uppmärksammas som “Supplier Engagement Leaders” ligger i framkant i arbetet med att minska utsläpp av vad som kallas Scope 3 (som inkluderar köpta varor och tjänster, köpta transporter och avfall från verksamheten) i initiativet Science Based Targets (SBTi). 

“Samarbetet med våra leverantörer är avgörande för våra fortsatta ansträngningar att minska klimatpåverkan. Och vårt gemensamma, ambitiösa och kontinuerliga arbete med tydlig styrning, mål och rapportering relaterat till våra Scope 3-utsläpp har gett resultat, och jag är glad att det uppmärksammas,” säger Jessica Nordlinder, Vice President Global Procurement på Essity

Bolaget har uppmärksammats av CDP vid flertalet tillfällen för sitt arbete mot avskogning och har omnämnts som ledande i kampen mot klimatförändringar.

Datum 2024-03-12, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!