Essity inkluderat i S&P Globals Sustainability Yearbook 2024

S&P Global är ett internationellt finans- och analysbolag som årligen utvärderar världens mest hållbara bolag. Varje bolag svarar på ett omfattande frågeformulär som analyseras parallellt med publika data inom miljö-, sociala och bolagsstyrningsfrågor. 

-Varje dag, använder över en miljard människor våra produkter, tjänster och lösningar. Tack vare ansvarsfullt företagande genom hela värdekedjan och banbrytande innovationer minskar Essity och våra kunder miljöpåverkan. Det är glädjande att se detta viktiga arbete uppmärksammas, säger Magnus Groth, vd och koncernchef för Essity.

För att inkluderas i Sustainability Yearbook måste ett bolag rankas bland de 15 procent bästa i sin bransch och uppnå en poäng i Corporate Sustainability Assessment Score motsvarande 30 procent av poängen för det bäst placerade företaget i sin bransch.

Datum 2024-02-07, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!