Ependion säkrar order till indisk tågoperatör

"Detta är vår första stora order i Indien efter beslutet att etablera en juridisk enhet i landet och vi är väl rustade att betjäna de snabbt växande järnvägs- och spårsegmenten i Indien. Vi är också glada över att samarbeta med Siemens Mobility”, säger Jenny Sjödahl, VD och koncernchef för Ependion.

Westermos etablering av ett indiskt dotterbolag positionerar företaget som en föredragen partner till kritiska infrastrukturprojekt i regionen. Ordern, värd 1,9 miljoner euro, inkluderar leverans av 1 200 enheter av CyBox LTE 2-W-routern under en tioårsperiod, med initiala leveranser som börjar under andra halvåret 2024. Routern kommer att fungera som ryggraden i den digitala infrastrukturen, vilket underlättar sömlös kommunikation mellan omborddatorer samt stationer och spår.

    

Datum 2024-06-14, kl 11:05
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!