Eolus anställer ny landschef i Finland

Eolus har anställt Tiina Partanen som ny landschef i Finland. Tiina tillträder idag den 10 augusti 2023.

Tiina Partanen har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom både energiområdet och andra industrisektorer. Hon har haft flera ledande befattningar inom det finska kärnkraftsbolaget Fennovoima. Tiina Partanen har även varit Project Director på Patria och Head of Manufacturing på Caverion.

Eolus har varit verksamt i Finland sedan 2014 och har en portfölj med 3,7 GW projekt för förnybar energi i landet.

- Finland är en mycket intressant marknad för Eolus, och vi planerar att fortsätta vår tillväxt där. Rekryteringen av Tiina är ett viktigt steg i detta och jag är övertygad om att hon kommer att bidra med både kompetens och ett starkt ledarskap för vårt växande finska team, säger Per Witalisson, VD för Eolus.

- Energisektorn genomgår en stor förändring och jag vill dela med mig av min kunskap, bidra och vara en del av lösningen för en koldioxidneutral framtid. Jag uppskattar de starka värderingar som Eolus verksamhet bygger på och erfarenheten från företagets mer än 30 år i branschen. Detta ger en stabil bas och jag ser fram emot att fortsätta tillväxten tillsammans med teamet, säger Tiina Partanen.

Datum 2023-08-10, kl 10:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!