Valberedningens förslag till styrelseledamöter i Duearity AB

MARKN.

Duearity AB:s valberedning offentliggör härmed sitt förslag till nya styrelseledamöter i Bolaget. Valberedningen föreslår att styrelsen ska bestå av tre styrelseledamöter varav en av dessa utses till ordförande. Duearity AB:s årsstämma äger rum den 29 juni.

Valberedningen föreslår att följande tre personer väljs på årsstämman den 29 juni 2024:

Peter Arndt (omval)
Peter är en av grundarna till Duearity AB och har stor erfarenhet som entreprenör och inom affärsutveckling. Hittills har Peter startat flera olikal företag inom olika affärsområden. Genom sitt bolag Footloose Invest AB arbetar Peter med att ekonomiskt och operativt investera i företag. Under sin karriär har Peter mottagit ett antal utmärkelser - inte mindre än sex Gasell-utmärkelser. Därtill är Peter upphovsman till flera olika patenterade innovationer och industridesignutmärkelser.
 
Peter har genomgått utbildning på området VD och företagsutveckling vid IFL Handelshögskolan i Stockholm samt styrelseutbildning genom Styrelseakademien men är i grunden både genuint intresserad och utbildad inom produktutveckling och entreprenörskap.

Robert Teklic (nyval)
Robert Teklic är advokat med juristutbildning från både Sverige (Lunds universitet) och USA (University of Illinois). Han har arbetat på advokatbyrå sedan 1999 med i huvudsak allmän affärsjuridik, läkemedelsjuridik och M&A. Under fler år arbetade Robert dessutom som extern chefjurist för ett noterat bolag inom Life Science & Health och var med och byggde upp det bolaget till ett av de största i Norden inom sitt segment. Numera arbetar Robert även med strategiska frågor i de flesta av klientbolagen.

Robert har således omfattande erfarenheter från den juridiska världen med att identifiera och lösa problem och dessutom specialistkunskaper inom Life Science & Health samt erfarenheter av att arbeta med konkreta strategiska frågeställningar på ledningsnivå.

Johan Larsson (nyval)
Johan Larsson är ekonomie magister med utbildning från Lunds universitet och Högskolan i Karlskrona/Ronneby. Johan har arbetat med ekonomi sedan 1999, först inom revision och senare som ekonomichef i en europeisk koncern. Sedan många år tillbaka driver han nu Ekonomiavdelningen i Kristianstad AB, en redovisningsbyrå med sju anställda.

Johan har 25 års erfarenhet inom finans och ekonomistyrning och har därmed en gedigen erfarenhet av ekonomiska analyser samt att arbeta nära entreprenörer med tillväxt och lönsamhet i fokus.

Datum 2024-06-25, kl 08:42
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.