Duearity övergår till att enbart sälja via distributörer i USA

MARKN.

Duearity har sedan en tid tillbaka avtal med två nationella distributörer i USA. Som en konsekvens av detta kommer bolaget att övergå till att sälja Tinearity G1 enbart via distributörer. Ett resultat av detta är att Duearity Americas Inc framöver kommer att drivas av en anställd istället för tre.

I februari ingick Duearity Americas Inc ett avtal med en nationell handelsplattform som erbjuder kliniker i USA Tinearity G1 och i mars ingicks ett avtal med en distributör som täcker flertalet försäljningskanaler i USA samt säljer till Veteran Affairs. Att ingå avtal med distributörer i USA har gått avsevärt fortare än planerat och som en konsekvens kommer Duearity att övergå till en distributörsmodell i USA likt den i Europa och Oceanien. Genom att övergå till en distributörsmodell behöver inte bolaget längre en egen säljorganisation och kan därmed fokusera på bland annat den digitala marknadsföringen vilken syftar till att öka synligheten och kännedomen om Tinearity G1 samt att bolaget kan övergå till en mer effektiv lager- och distributionsprocess.

Duearitys medarbetare i USA, Michael Provost, har anställts som President, motsvarande VD, för Duearity Americas Inc. Michael Provost har som uppgift att driva Duearity Americas Inc och som sådan leda arbetet med att stötta distributörerna, hantera kontakterna med Veteran Affairs, leda marknadsinsatser och hantera kommande kliniska studier. Provost kommer att verka i nära samarbete med personal på Duearitys kontor i Malmö. David och Katarina som genomfört lanseringen av Tinearity G1 i USA har gjort ett utomordentligt jobb. De två kommer att gå vidare till andra tjänster utanför Duearity.

Datum 2024-04-03, kl 07:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!