Duearity genomför ytterligare organisatorisk förändring i USA

Duearitys enda anställda i USA avslutar sin tjänst. Ambitionen är att han inom kort övergår till en visstidstjänst på konsultbasis och fokuserar på veteran affairs. Målsättningen är att en av Duearitys distributörer i USA övertar ansvaret som så kallad ”Initial importer” samt marknadsför och säljer Tinearity G1 till kliniker.

Duearitys anställde i USA, Michael Provost, har avslutat sin nuvarande tjänst och målet är att han inom kort övergår till en visstidstjänst på konsultbasis. Han kommer enbart att fokusera på att bearbeta institutioner inom veteran affairs. Michael är en ytterst kompetent och ambitiös person och har ett mycket bra nätverk inom veteran affairs.

En konsekvens är att Duearitys två distributörer fortsätter att bearbeta och sälja Tinearity G1 till kliniker. Vidare är målsättningen att en av Duearitys distributörer i USA tar över ansvaret som ”Initial importer”. Som sådan ansvarar man inför FDA att Tinearity G1 lever upp till de regulatoriska krav som ställs i USA.

Förändringen innebär att kostnaden för att marknadsföra och sälja Tinearity G1 i USA beräknas sjunka till cirka 600 tusen kronor årligen.

Datum 2024-05-23, kl 08:51
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.