Duearity AB har undertecknat distributörsavtal för Tyskland och Österrike

MARKN.

Duearity AB har idag ingått avtal med en tysk distributör som täcker Tyskland och Österrike. Distributören har tillsammans med kliniker utvärderat Tinearity G1 samt analyserat marknadsförutsättningarna för Tinearity G1 i Tyskland och Österrike. Duearity förväntas under 2024 ingå fler distributörsavtal i Europa och USA, samt i länder i ytterligare världsdelar.

Distributören, BK Med GmbH i Köln, har tillsammans med kliniker utvärderat Tinearity G1:s förutsättningar i Tyskland och Österrike och mottagandet har varit mycket positivt. Distributören har 30 års erfarenhet av försäljning till öron-, näsa- och halskliniker och har tidigare sålt etablerade och välrenommerade medicintekniska produkter i de två länderna. BK Med GmbH kommer inte att ha andra medicintekniska produkter i sin produktportfölj, utan kommer enbart att marknadsföra och sälja Tinearity G1. Marknadsföringen och försäljningen startar direkt.

Avtalet är Duearitys femte distributörsavtal i Europa och bolaget täcker därmed Tyskland, Österrike, Storbritannien, Portugal, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Sverige samt Norge. Befolkningen i de nio länderna uppgår till cirka 219 miljoner personer. Duearity kommer att ingå fler avtal i Europa och USA samt med distributörer i fler världsdelar under 2024.

Datum 2023-12-12, kl 11:13
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!