Divio tecknar nytt 3-årskontrakt värt 44 MSEK

MAR

Ledande vårdföretag tecknar ett prestigefyllt 3-årskontrakt värt cirka 44 MSEK med Divio Technologies AB (publ). Avtalet kommer att generera 56.000 USD i månatliga återkommande abonnemangsintäkter (MRR) och 59.000 USD i månatliga återkommande konsulttjänster.

Divio Technologies (publ) har vunnit en upphandling med ett stort schweiziskt vårdföretag, vilket resulterar i en ökning av de månatliga återkommande intäkterna (MRR) med cirka 36%. Kontraktet omfattar hantering, optimering och underhåll av företagets AWS-molnmiljö. Dessutom omfattar projektet ett treårigt konsultuppdrag där Divio kommer att övervaka betrodda underleverantörer i utvecklingen av nya webbapplikationer och förbättringen av befintliga. Det totala kontraktsvärdet beräknas uppgå till cirka 44 MSEK över tre år. 56 000 USD utgör månatliga återkommande SaaS-intäkter för Divio, medan konsultdelen, som genererar 59 000 USD per månad, drivs med låg marginal. Båda delarna av avtalen kommer att ha en initial löptid på tre år och faktureras 3 månader i förväg. Partnerskapet mellan Divio och Healthcare Company kommer att dra nytta av båda parters styrkor och expertis, vilket ger en robust och skalbar lösning som är skräddarsydd för behoven inom den schweiziska hälso- och sjukvårdssektorn. Kontraktet undertecknades idag och projektet förväntas starta i september 2024.

”Det här kontraktet är en viktig milstolpe för Divio där vi, mot välkända konkurrenter, har säkrat ytterligare ett ledande projekt som understryker värdet och kvaliteten på våra tjänster. Det visar på vår förmåga att uppfylla de högsta standarderna som krävs av stora företagskunder som verkar i starkt reglerade miljöer”, säger Jon Levin, VD Divio Technologies. ”Det är ett resultat av vårt långa och kontinuerliga arbete med att förbättra vår försäljnings- och leveransförmåga och fokusera på mycket krävande kunder. Dessutom kommer det att ge oss ytterligare ett bra affärscase när vi lockar nya kunder till Divio och, som alltid, chansen att öka tjänsteutbudet till en befintlig kund, så de indirekta effekterna av detta kontrakt ska inte underskattas”, fortsätter Jon.

Datum 2024-09-09, kl 15:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 15 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 6000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!