Divio har tecknat ett flerårigt avtal med en ny gren inom den schweiziska armén

Divio är glada över att kunna tillkännage utvidgningen av sitt partnerskap med den schweiziska armén och säkra en ny kundrelation med en gren som är dedikerad till innovation. Denna instegsaffär uppstod i kölvattnet på vårt tidigare avtal med den schweiziska regeringens försvarsdepartement som tillkännagavs den 29 juni 2023, vilket har banat väg för fortsatt samarbete. Den inledande affären innebär en ytterligare MRR på 420 USD.

”Det är fantastiskt att ha säkrat ytterligare en möjlighet på startnivå med en ny kund, som bygger vidare på vår befintliga relation med den schweiziska armén. Jag är också glad över att se hur vi, när vi väl har etablerat oss, framgångsrikt kan expandera vår verksamhet genom högkvalitativa leveranser och ett gott rykte”, säger Jon Levin, VD Divio Technologies.

Datum 2024-09-12, kl 11:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 15 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 6000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!