Amazon (AWS) och Divio tar nästa steg i partnerskapet

Med hänvisning till pressmeddelande från december 2022, Divio Technologies AB (publ) har idag tagit nästa steg i samarbetet med Amazon (AWS). Partnerskapet är nu aktiverat och gemensamma kunddialoger kommer att påbörjas inom kort. Vi förväntar oss positiva försäljningsresultat redan i det kommande kvartalet.

Jon Levin, VD för Divio: "Idag har vi tagit nästa steg i samarbetet med Amazon (AWS). Det säkerställer inte bara vår efterlevnad av Amazons standarder, utan är också en teknisk beskrivning av Divios tjänsteerbjudande som kan användas av vem som helst i Amazons säljkår. Nu kommer vi att inleda de första givande försäljningsdialogerna tillsammans. För oss är detta ett steg närmare att tillsammans med en dominerande aktör i branschen få tillgång till en växande marknad med ett kompletterande erbjudande. Vi har planerat kampanjer tillsammans med AWS, en av de första kommer att starta i augusti. En kampanj innebär att AWS tillsammans genomför uppsökande kampanjer där AWS introducerar Divios tjänst för kunderna. Detta innebär också att Divio från och med nu kommer att få en extra kick back på alla kunder som vi tar till AWS. Vi förväntar oss att konkreta kunddiskussioner inleds under Q3 och positiva försäljningsresultat under hösten 2023."

Datum 2023-06-02, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!