Devyser vinner rekordstor upphandling värd upp till 75 MSEK

Devyser har tilldelats ett femårigt förlängningsavtal med regionen Toscana i Italien avseende tio av sina produkter. Devyser har också, via sin distributionspartner, tilldelats transplantationsdelen av denna upphandling. Det indikativa ordervärdet för Devyser bedöms uppgå till cirka 12–15 MSEK årligen.

”Att vinna det här förlängningsavtalet med regionen Toscana är ett bevis på bredden, kvaliteten och konkurrenskraften hos vår produktportfölj”, säger VD Fredrik Alpsten. ”Jag är oerhört stolt över det italienska teamet som gjorde det möjligt för oss att vinna den största upphandlingen i Devysers historia och säkra vår verksamhet i den här regionen under de kommande fem åren.” 
De produkter som ingår i upphandlingen är Devyser CFTR, Devyser Thalassemia, Devyser RHD, flera av Devysers onkologiprodukter, Devyser Compact plus och sist men inte minst, via vår distributionspartner, Devysers transplantationsprodukter.    

Datum 2024-06-13, kl 07:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!