Comintelli AB: Comintelli tecknar avtal med ny nordamerikansk kund

Stockholm, Sverige - 21 februari 2024 - Comintelli AB (publ), leverantör av den molnbaserade tjänsten Intelligence2day® för omvärldsbevakning och analys, har tecknat ett ettårigt licensavtal med ett nordamerikanskt teknikbolag. Ordervärdet är 0,7 mkr, vilket motsvarar ARR (årligen repetitiva intäkter).

"Detta avtal markerar en viktig milstolpe på vår SaaS-resa och befäster vår position på den nordamerikanska marknaden", säger Jesper Martell, VD för Comintelli. "Teknikbranschen är en strategiskt viktig bransch för oss och vi ser en stark efterfrågan på vår lösning bland teknikbolag i Nordamerika."

Kunden, vars namn inte offentliggörs, har valt Intelligence2day® för att få en samlad bild av omvärlden och för att kunna fatta mer datadrivna beslut.

"Vi är glada att kunna välkomna detta teknikbolag till vår kundportfölj", säger Jesper Martell. "De har högt ställda krav på sin informationshantering och vi är stolta över att ha kunnat leva upp till dessa krav."

Datum 2024-02-21, kl 08:59
Källa Cision
Nu noteras kryptobörsen Trijos moderbolag på NGM Nordic SME! Teckna aktier i GreenMercs IPO och läs mer här. Har du frågor, kika också gärna in på Trijos discordserver.