Susanne Bruce lämnar Norion Bank under 2024

MARKN.

Norion Banks vice vd och Chief Operating Officer, Susanne Bruce, kommer att lämna bolaget under 2024.

Susanne Bruce har meddelat Norion Banks vd Martin Nossman att hon kommer att lämna bolaget. Hon kommer att fortsätta arbetet i sin roll på Norion Bank fram till sommaren 2024. Susanne Bruce har arbetat i koncernen sedan 2016, initialt som Managing Director för Colligent Inkasso, bolagets tidigare inkassoverksamhet, och därefter som vice vd och Chief Operating Officer.

– Det har varit oerhört spännande att vara en del av banken under dessa år. Mycket har hänt under den strategiska förändringsresa bolaget har gjort och Norion Bank står idag på en stabil grund. Nu är det snart dags att tacka för mig då jag är redo för nästa steg. Framåt kommer jag att fokusera på de styrelseuppdrag jag har, säger Susanne Bruce, vice vd och Chief Operating Officer, Norion Bank.

– Jag vill rikta ett stort tack till Susanne för alla hennes år på banken. Susanne har varit en verklig kulturbärare och hon har varit delaktig i att utveckla och förbättra verksamheten. Detta har möjliggjort att vi har kunnat både fokusera på och effektivisera vår kärnverksamhet. Jag önskar Susanne stort lycka till i sina framtida utmaningar, säger Martin Nossman, vd, Norion Bank.

Datum 2024-02-20, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!