David Lundqvist ny General Manager för paymentsverksamheten Walley

David Lundqvist har utsetts till ny General Manager, Walley, med ansvar för bolagets paymentsverksamhet som bedrivs under varumärket Walley, med start i mitten av augusti 2024 och rollen ingår i Norion Banks ledningsgrupp. David har en gedigen bakgrund inom betallösningar och e-handel genom Klarna, Qliro och Instabee.

David Lundqvist har en lång bakgrund inom betallösningar och e-handel. Under 9 år på Klarna höll han diverse roller på global nivå. David har även arbetat som Chief Commercial Officer & Chief Merchant Product Officer på Qliro och kommer närmast från Instabee där han var Chief Commercial Officer och därefter Chief Product Officer.

I rollen som General Manager, Walley kommer David Lundqvist att ansvara för Norion Banks paymentsverksamhet som bedrivs under varumärket Walley. David tillträder i mitten av augusti 2024 och kommer att ingå i Norion Banks ledningsgrupp.

– Vår paymentsverksamhet har haft en stark och lönsam utveckling under de senaste åren. Genom varumärkesbytet till Walley hösten 2021 tydliggjorde vi vårt produktutbud och vår positionering gentemot större handlare. Genom rekryteringen av David, som har en gedigen branscherfarenhet, visar vi att vi fortsätter satsa på och stärka Walley ytterligare, säger Martin Nossman, VD, Norion Bank.

– Jag har följt Walley och Norion Bank i sin helhet under en längre tid och är väldigt imponerad över den utveckling och de resultat som har åstadkommits. Jag är därför enormt glad över denna möjlighet och ser fram emot att vara med och bidra till företagets fortsatta framgångsresa, säger David Lundqvist, tillträdande General Manager, Walley, Norion Bank.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Nossman, VD
Telefon: +46 70 330 26 75
E-post: martin.nossman@norionbank.se

Datum 2024-06-18, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.