ChromoGenics inleder samarbete med Thomsa Glass och erhåller sin första order från Nederländerna

Thomsa Glass representerar unika arkitektoniska, dynamiska och energibesparande glasprodukter- och system för att skapa koldioxidneutrala byggnader. Bolaget fokuserar på försäljning och distribution av högkvalitativa smarta glasprodukter och lösningar i Benelux och flertalet andra marknader.

"Vi uppskattar förtroendet från vår första holländska kund och lokala partner. Nederländerna har mycket höga ambitioner och strikta regelverk som driver energieffektiviseringar av fastigheter. Det är därför en viktig marknad för oss och vi ser en hög aktivitetsnivå. Vi fortsätter att utöka vår räckvidd på marknaden i samarbete med kvalitetsbolag inom glasindustrin. Vi är mycket glada över att samarbeta med Thomsa Glass som har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring av dynamiska glaslösningar och ett brett kontaktnät över hela Europa", säger Fredrik Fränding, VD på ChromoGenics.

"Nybyggnadsprojekt kräver dynamiska glaslösningar för att skapa ett mer behagligt inomhusklimat och minskad energianvändning. Av den anledningen är vi glada över att samarbeta med ChromoGenics med deras elektrokroma lösningar som ConverLight CL 75 and CL65. De tillför något till vår portfölj när vi ger råd till arkitekter och kunder. Deras produkt passar in i vår bolagspolicy om att bidra till lägre Co2 avtryck. Det är dessutom ett nöje att arbeta med ChromoGenics", säger José Zaman, MD på Thomsa Glass.

Datum 2023-05-09, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!