ChromoGenics inleder samarbete med Future Glass i Förenade Arabemiraten

Sedan 1976 har Future Glass tillgodosett behoven för arkitektoniska glas och den arkitektoniska glasmarknaden genom att erbjuda den senaste tekniken och lösningarna för utvecklare, arkitekter, konsulter och entreprenörer. Företaget har positionerat sig som en premiumglastillverkare baserad i mellanöstern med hela spektrumet av europeiska maskiner och system för att tillverka alla typer av arkitektoniskt glas. Tjänsterna inkluderar tillverkning av säkerhetsglas, böjt och laminerat glas samt andra specialglaslösningar. Future Glass kommer i sinom tid att laminera ConverLight® Dynamic-folie till färdiga glaslösningar.

Future Glass har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring av specialiserade glaslösningar och stark marknadskännedom med försäljning i över 35 länder inklusive USA, Storbritannien och Europa.

”Vi ser fram emot att utveckla denna innovativa produkt tillsammans med ChromoGenics. Vi ser en betydande möjlighet på marknaden. Möjligheten att tillverka dynamiskt glas i vår egen fabrik med hjälp av ChromoGenics teknik är mycket attraktivt för oss”, säger Firoz Kachwala, Executive Director på Future Architectural Glass.

”Vi är mycket glada över att inleda ett samarbete med Future Glass. Vi är imponerade över deras tekniska kompetens, storskalighet, och kvalitet på tillverkningen samt deras djupa erfarenhet av att sälja avancerade glaslösningar inklusive dynamiskt glas. Mellanöstern är en mycket intressant marknad för oss där Future Glass är ett betydande och välrenommerat bolag. Vi ser fram mot att utveckla denna och övriga marknader tillsammans med deras kompetenta team”, säger Fredrik Fränding, VD på ChromoGenics.

Kontakt:
Fredrik Fränding, VD
Tel: +46 (0) 18 430 0430
E-mail: info@chromogenics.com
ChromoGenics

Future Glass

Firoz Kachwala, Executive Director
K R Ananthanarayanan, Business Development Manager – UK & Europe
Cellular : +44 7537 188799
E-Mail : ananth@faglass.com
https://faglass.com

Datum 2023-05-03, kl 10:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!