Kalqyl i uppdaterad aktieanalys av Chordate Medical: ”Tar steg inom samtliga delar av marknadsplanen”

Kalqyl har publicerat en uppdaterad analys av Chordate Medical efter bolagets Q1-rapport som offentliggjordes 24 maj. I analysen kommenterar Kalqyl bland annat Chordates fortsatta försäljningsökning, och skriver att bolaget är på rätt väg mot att uppnå mätbar marknadspenetration på utvalda marknader:

”Chordate fortsätter på den inslagna vägen genom att ta steg inom samtliga delar av marknadsplanen som på sikt ska möjliggöra en försäljning av bolaget. I detta skede ser vi särskilt positivt på att försäljningen ökat under fem kvartal i följd och att tillväxttakten upprätthålls. Bolaget tillfördes även en nettolikvid om 18,7 MSEK via en företrädesemission, vilket gav ökade möjligheter att fortsätta bearbeta marknads- och försäljningsarbetet. Sammantaget uppfyller bolaget våra förväntningar och vår värdering lämnas därmed oförändrad.”

Läs hela analysen

Datum 2024-05-31, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!