Chordates migränstudie presenteras på huvudvärkskongressen IHC 2023 i Seoul

Chordate har blivit inbjuden att presentera migränbehandlingen K.O.S på den internationella arenan, denna gång på den ansedda kongressen IHC 2023, International Headace Congress, som hålls i Seoul, Korea, 14-17 september 2023. Dr Hoffmann, en av de koordinerande studieledarna för PM007, kommer att i en poster-presentation redogöra för resultaten från studien om K.O.S effekt på individer med kronisk migrän. Chordate är också på plats som utställare under kongressen.

Kongressen IHC 2023 arrangeras vartannat år av International Headace Society, IHS, på olika platser i världen, denna gång i Seoul i Korea vilket är första gången eventet hålls i Asien sedan 2005.

– Intresset för studien och dess resultat är stort inom migränområdet, att vara med vid denna kongress är ett ypperligt tillfälle för oss att informera om K.O.S som behandlingsmetod till de absolut främsta inom migränfältet i världen, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

IHS är en internationell professionell organisation baserad i Storbritannien som samarbetar med andra för att gynna personer drabbade av huvudvärksstörningar. Som en välgörenhetsorganisation är IHS:s syfte att främja huvudvärksvetenskap, utbildning och hantering samt att öka medvetenheten om huvudvärk över hela världen.

För mer information om kongressen: https://ihc2023.org/
För mer information om IHS: https://ihs-headache.org/en/

Datum 2023-08-09, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!