Chordate presenterar Ozilia på Pharma Partnering EU Summit 2024

Chordate Medicals vd Anders Weilandt kommer presentera bolaget och migränbehandlingen Ozilia på Pharma Partnering EU Summit i Basel, Schweiz, 22–23 maj. Kongressen samlar ledande personer från hela världen inom främst läkemedelsindustrin, och har fokus på bland annat licensiering, kommersialisering, investering och andra möjligheter till partnerskap.

– Till skillnad från andra investerings-kongresser vi medverkar på så är denna inriktad på läkemedelsindustrin, där vi vet att det finns ett stort intresse för innovationer som Ozilia. Målsättningen är att komma därifrån med ett antal skarpa leads att följa upp, säger Anders Weilandt.

Chordates medverkan på Pharma Partnering EU Summit är en del av bolagets arbete med att öka kännedomen om bolaget och Ozilia i olika industri- och investerarsegment.

– Bolagets exitstrategi är baserad på hur hela medtech-branschen har utvecklats de senaste åren – stora aktörer förvärvar i allt större utsträckning mindre utvecklingsföretag som uppvisat proof of concept och marknadspotential, i stället för att utveckla innovativa behandlingar själva. Detta gäller inte minst läkemedelsindustrin.

Läs mer om Pharma Partnering EU Summit 2024

Datum 2024-05-15, kl 08:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.