Chordate Medical presenterar på The Global Forum by Biostock 2024

Chordates vd Anders Weilandt presenterar Ozilia på Biostocks Global Forum 29 maj 2024. Eventet är ett av flera under våren där Chordate medverkar för att öka kännedomen om Ozilia hos olika investerarsegment inom Life Science-sektorn.

– Just detta event fokuserar till stor del på bolag som är på väg att ta sig till marknader utanför Norden, och det stämmer in bra på Chordate. Vi har redan framgångar på flera av våra fokusmarknader och är nu redo för nästa steg, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Biostocks Global Forum är utformat för att koppla samman nordiska tillväxtföretag med ett globalt nätverk av potentiella investerare och samarbetspartners från USA, Europa och Asien.

– Vi har under de senaste månaderna arbetat hårt för att introducera Ozilia för så många potentiella investerare inom Life Science som möjligt, och detta är ännu en möjlighet.

Läs mer om The Global Forum

Datum 2024-05-27, kl 09:40
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.