Chordate Medical i USA – migränstudiens resultat presenteras

Imorgon, lördag 17 juni, presenterar koordinerande studieledare dr Jan Hoffmann från Kings College i London de primära delarna av de slutliga resultaten från Chordate Medicals avgörande kliniska studie PM007 på American Headache Society Scientific Meeting. Chordates vd Anders Weilandt är på plats i Austin, Texas.

– Det är väldigt spännande, dels för att det är första gången studiens slutresultat presenteras på en kongress, dels för att det är första gången bolaget gör en aktivitet av det här slaget i USA, säger Anders Weilandt.

Förutom dr Hoffmanns föreläsning har Anders Weilandt möten med branschfolk och forskare under helgen. Deltagarna på kongressen består till stor del av specialister inom huvudvärk och migrän där majoriteten är från USA, men även med internationella besökare.

– Huvudfokus är givetvis presentationen och att fånga upp det förväntade intresset som den kommer att generera. Det är också viktigt att fortsätta bygga nätverk i industrin som finns representerade på den tillhörande utställningen.

Datum 2023-06-16, kl 16:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!