Byggmästare A J Ahlström

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ): Första dag för handel i Byggmästarens B-aktier på Nasdaq Stockholm

MARKN.

Idag, den 19 juni 2024, inleds handel i Byggmästarens B-aktier på Nasdaq Stockholms huvudlista.

”Vi ser framemot att denna morgon traditionsenligt få ringa i klockan tillsammans med Nasdaq. Jag vill uttrycka ett stort tack till teamet, med CFO Frida Åkerblom i spetsen, som gjort detta möjligt. Nu ser vi framemot att få fortsätta arbeta vidare tillsammans med alla duktiga människor i och omkring våra bolag med målet att skapa långsiktiga värden.” Tomas Bergström, VD Byggmästaren

Byggmästaren meddelade den 12 juni 2024 att Nasdaq Stockholms bolagskommitté beslutat att godkänna Byggmästarens ansökan om upptagande till handel av bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholms huvudlista (”Listbytet”). Det sker inget erbjudande eller utgivande av nya aktier i samband med Listbytet och aktieägare i Byggmästaren behöver inte vidta några åtgärder. Bolagets B-aktier kommer att handlas med oförändrat kortnamn (AJA B) och ISIN-kod (SE0006510491).

För fullständig information avseende Listbytet hänvisas till det prospekt som har upprättats av Byggmästaren. Prospektet på svenska finns tillgängligt på Byggmästarens hemsida, www.byggmastaren.com, och är även publicerat på Finansinspektionens hemsida, www.fi.se.

Rådgivare
Hannes Snellman Advokatbyrå AB är Byggmästarens legala rådgivare i samband med Listbytet.

För mer information vänligen kontakta:
Tomas Bergström, Verkställande direktör | Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ)
+46-70 317 80 92 | tomas.bergstrom@byggmastaren.com

Om Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ)
Byggmästaren är ett investmentbolag med fokus på aktivt ägande och långsiktigt värdeskapande. Byggmästaren investerar i lönsamma bolag med skalbara affärsmodeller, goda marknadspositioner, kapabla ledningar samt organiska och förvärvsdrivna tillväxtmöjligheter där Byggmästaren kan vara en stor och aktiv ägare. Byggmästaren är noterad på Nasdaq Stockholm.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ)

Organisationsnummer: 556943-7774
Adress: Sturegatan 18, 114 36 Stockholm

Ir@byggmastaren.com

www.byggmastaren.com

Datum 2024-06-19, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.