Bricknode Holding inleder inlösenförfarande

Detta inlösenförfarande följer på Huddlestocks förvärv av alla operativa tillgångar i Bricknode i april 2023. Inlösen kunde bara ske när Bricknode Holdings utestående lån reducerats till en nivå där företaget var övertygat om att det kunde återbetala dem innan det stängdes. Den tröskeln är nu uppnådd.

Aktieägare i Bricknode Holding kommer att kontaktas av sin bank eller mäklare och tillfrågas om de vill konvertera sina aktier till Huddlestock-aktier.

För att hjälpa aktieägare i denna process har Bricknode Holding publicerat en artikel som beskriver inlösenförfarandet och viktig information om Huddlestock.

Tidigare Bricknode VD och nuvarande Huddlestock Chief Information Officer, Stefan Willebrand, sa: "Sedan Bricknode gick samman med Huddlestock har betydande ansträngningar gjorts för att integrera tillgångarna hos båda företagen, förbättra vår lösning och utöka vår räckvidd. Vi är glada att nu kunna erbjuda aktieägare möjligheten att fortsätta denna spännande resa med oss som Huddlestock."

Datum 2024-05-29, kl 10:20
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!