Bricknode ansöker om avnotering av sina aktier från Nasdaq First North Growth Market

REG

Per dagen för detta pressmeddelande uppfyller Bricknode fortfarande inte noteringskraven och Bricknodes styrelse har därför ansökt om avnotering av Bricknodes aktier från Nasdaq First North Growth Market.

Sista dag för handel med Bricknodes aktier på Nasdaq First North Growth Market kommer att tillkännages så snart Bricknode har fått besked om detta från Nasdaq First North Growth Market. Efter den sista dagen för handel på Nasdaq First North Growth Market avser Bricknode att initiera ett inlösenförfarande i enlighet med tidigare pressmeddelande.

Avnoteringen kommer bland annat att resultera i att Bricknodes aktier inte längre kommer att vara föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market och att Bricknode inte längre kommer att vara skyldigt att lämna information till marknaden enligt Nasdaq First North Growth Market Rulebook och EU:s marknadsmissbruksförordning. Äganderätten till aktierna i Bricknode påverkas dock inte och Bricknodes aktieägare behåller de rättigheter som är relaterade till deras aktier i Bricknode - inklusive rätt till utdelning - enligt aktiebolagslagen (2005:551).

Datum 2023-07-14, kl 08:05
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!