BrainCool AB (publ) – erhåller order av förbrukningsmaterial för USA-marknaden om 6,5 MSEK

MAR

BrainCool kan idag meddela att två ordar om totalt 635 kUSD avseende förbrukningsartiklar för USA-marknaden har erhållits av bolagets distributionspartner ZOLL®. Den första ordern (317 kUSD) skall börja levereras från slutet av mars och den andra ordern (318 kUSD) ligger inom ramen för Zoll-avtalet, vilket kommunicerades i samband med att avtalet med Zoll® slöts.

 Martin Waleij, Head of Commercial Operations kommenterar:
 Implementering av produkten IQOOL™ System i USA har gått över förväntan. Vi ser nu en ökande utnyttjandegrad av produkterna på marknaden och produkterna röner stort intresse hos nya potentiella kunder. Allt eftersom produktionstakten ökar kommer vi ytterligare accelerera marknadsaktiviteterna”

 Jon Berg, VD kommenterar:
” Vi har ett nära samarbete med vår leverantör TM Rubber i Polen för förbrukningsartiklar där vi nu lägger om själva tillverkningsmetoden och automatiserar processen. Det medför att vi fördubblar kapaciteten redan under andra kvartalet och flerfaldigar den ytterligare under andra halvåret då investering i ‘injection moulding’ implementeras.”

Datum 2024-02-27, kl 11:56
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!