BrainCool AB (publ): BrainCool™ System lanseras i sju nya länder i Asien i samarbete med ZOLL

MAR

BrainCool AB (publ) och ZOLL (”parterna”) har nu tecknat ett nytt distributionsavtal som omfattar de första sju marknaderna i Asien.

Ett distributionsavtal i USA och utvalda EU-marknader tillkännagavs den 24 juli 2023: ZOLL Expands Temperature Management Portfolio to Include IQool™ System, High-Quality Surface Option - ZOLL Medical ("parterna")
ZOLL kommer att marknadsföra och sälja BrainCool™ System i fem ASEAN länder - Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesien och Filippinerna - samt Taiwan och Pakistan.
Dessutom har parterna kommit överens om att lansera RhinoChill®-systemet på för marknaden Thailand, inriktat mot prehospitala segment med EMS-vård (1), såsom värmeslag, militära applikationer och hjärtstopp.
VD Martin Waleij kommenterar
-"Vi utökar nu vårt samarbete med ZOLL med distribution i Asien. Vi börjar i ett antal länder där ZOLL har starka positioner på marknaderna. Vi kommer att samarbeta för att etablera marknadsgodkännande för produkterna på dessa marknader så snabbt som möjligt, och målet är att redan i november lansera i Asien.
Referens
1.       Prehospital Care Emergency Medical Services (EMS) - Crisis Standards of Care - NCBI Bookshelf (nih.gov)

Datum 2023-08-29, kl 06:17
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!