BrainCool AB (publ): BrainCool inför ny informationspolicy

MARKN.

Styrelsen i BrainCool AB (publ) har lagt fast och beslutat om en ny informationspolicy i samband med noteringen på Nasdaq First North Growth Market.

Bolaget kommer med den nya informationspolicyn att kommunicera på engelska som första språk till aktiemarknaden och andra intressenter. Löpande rapporter kommer att utformas för att bättre tydliggöra och synliggöra finansiella data och produktinformation och därmed underlätta för marknadens aktörer att analysera BrainCool och dess utveckling.

Kommunikationen från VD och IR-funktionen kommer i huvudsak ske skriftligen och vid kapitalmarknadsdagar. Att besvara mejl från enskilda aktieägare är av tidsskäl inte möjligt utan de hänvisas till nämnda aktiviteter.
 
Med en mer aktiv och bättre löpande information och kommunikation till marknaden kommer bolaget fortsättningsvis att avstå från att bedöma utsikter och ge prognoser. Detta ändrar dock inte tidigare bedömning att BrainCools ambition är att BrainCools Systems/IQool ska omsätta över 100 mkr 2025.

Datum 2023-04-11, kl 10:48
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!