BrainCool AB (publ): BrainCool erhåller patent för ”shivering” i EU för produkten BrainCool™ System

MARKN.

Den sista pusselbiten för patentskyddet för BrainCool™ System när nu lagd när patentgodkännande i EU har erhållits för vår teknik för att hantera frossbrytningar (”shivering”) vid kylning. Patentet mot "shivering" är redan godkänt i USA, Sverige, Japan, Syd Korea och Kina.
 
 VD Martin Waleij kommenterar:
” Det är en tydlig och viktig signal om teknikhöjden och innovationsgraden av produkten vilket säkerställer produktens särställning som ett ledande ”high quality TTM-system” globalt.
 
Vår patenterade produkt BrainCool™ System, är anpassad att fungera för behandling enligt flera olika behandlingsstrategier, måltemperaturer och indikationer. Systemet har kapacitet att kyla kraftigt för snabb effekt och dess patenterade funktioner ger ytterligare stora fördelar gentemot konkurrerande produkter.”

Datum 2023-07-14, kl 15:23
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!