BrainCool AB (publ): BrainCool erhåller order på förbrukningsartiklar om en mkr från ZOLL

MARKN.

BrainCool AB (publ) har erhållit order från ZOLL på närmare en miljon kronor avseende engångs- och förbrukningsartiklar till IQool™ System.

BrainCool och ZOLL slöt ett långsiktigt och strategiskt samarbetsavtal under maj (1) och under juni lade Zoll även en order på 20 IQool™ System. (2)
 
Beställningarna ligger utanför den stora order från Zoll som BrainCool erhöll i maj med leveransstart i april 2024. De nämnda 20 systemen är nu levererade och sätts i drift i samband med den nya beställningen av engångsartiklar.
 
Ordern bekräftar också att samarbetet flyter på smidigt och att ZOLL prioriterar BrainCools produkt. BrainCool har genomfört ett antal aktiviteter sedan avtalet slöts, bland annat olika utbildningar. Bolagen har gemensamt genomfört flera presentationer av IQool™ System inför befintliga och prospektiva kunder. Samtidigt pågår ett arbete att successivt överföra BrainCools befintliga kunder i USA till Zoll.
 
En bredare lansering av IQool™ System och samarbetet kommer äga rum vid årsmötet för U.S Neurocriticalcare den 15-18 augusti 2023, https://www.neurocriticalcare.org/Events/Annual-Meeting.
 
Referenser
1.       MFN.se > BrainCool > BrainCool AB (publ): Genombrott för BrainCool med order på minst 100 mkr samtidigt som ett exklusivt distributions- och partneravtal tecknas med amerikanska ZOLL®
2.       MFN.se > BrainCool > BrainCool AB (publ): Uppdatering om USA marknaden IQOOL™System

Datum 2023-07-21, kl 14:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!