Testa upplevelser på årsstämman!

Markera datumet i kalendern, spänn fast säkerhetsbältet och gör er redo för en stämma som kommer lyfta er - både bokstavligen och bildligt talat. Låt oss tillsammans skapa magi och minnen för livet på årets stämma. Vi längtar efter att få dela denna glädjefyllda dag med er och skapa stunder som vi sent kommer att glömma.

Som om det inte vore nog att ta del av våra upplevelser, bjuder vi också på läckerheter som kommer att kittla era smaklökar. När magin i luften lagt sig kommer det att finnas förtäring för att fira och avsluta stämman på bästa sätt.

Markera tisdagen den 4 juni 2024 i era kalendrar för en oförglömlig upplevelse hos oss på Bodyflight Sweden AB. Klockan 15.00 slår vi upp portarna på Bryggerivägen 16b, Bromma, för en dag fullspäckad med spänning och glädje. Vi ses väl där?

Datum 2024-05-22, kl 13:52
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!