Rapportkommentar på Q3 2023 från Tradevenue

Tradevenue inleder med att kommentera försäljningsökningen om ca 60% till 10 MSEK och säger att Q3 omsättningsmässigt var ett av de bästa kvartalen i bolagets historia.

De fortsätter; "Vi hade förväntat oss att den sämre konjunkturen i Sverige - med stor påverkan på hushållens disponibla intäkter - skulle ha en större påverkan på efterfrågan på nöjeserbjudanden från företag som Bodyflight. Uppenbarligen har de exceptionella attraktioner som företaget erbjuder - i alla fall hittills – visat på en mycket hög motståndskraft i nuvarande ekonomiska läge. Detta tillsammans med ovan vidtagna åtgärder gör att vi höjer vår omsättningsprognos för helåret till 38 MSEK och EBIT-resultatet till 5,8 MSEK. Detta är 6% respektive 26% högre än i vår prognos från vår initieringsanalys per den 8/9 i år."

Läs hela rapporten på tradevenue.se

Datum 2023-12-05, kl 10:09
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet