Ny bolagsanalys från Tradevenue

Tadevenue ser positivt på den rad åtgärder Bodyflight tagit för att förbättra förutsättningarna framåt och säger; "Utvecklingen för det första halvåret i år har med tanke på det rådande ekonomiska läget varit mycket framgångsrikt, med en stabil omsättning och en förbättrad rörelsemarginal."

De nämner också förvärvet av VREX;

"I juli i år förvärvade Bodyflight majoriteten av aktierna i VR-upplevelsebolaget, VREX AB. Vi ser mycket positivt på denna omstrukturering av verksamheten eftersom många interaktiva upplevelser har betydligt kortare återbetalningstid än vindtunnelverksamheter och de binder också förhållandevis lite kapital."

Tradevenue avslutar analysen med en prognos där de enligt deras värderingsansats får fram ett börsvärde om ca 50 MSEK eller 3 SEK per aktie. Detta ger en uppsida om ca 70% baserat på nuvarande börskurs, vilket ger en stor kursmarginal även vid en större konjunkturell påverkan än de bedömt.

Läs analysen i sin helhet på tradevenue.se

Datum 2023-09-12, kl 10:19
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!