Förlängt anställningsavtal med Per Avander, VD och koncernchef för Bilia

Bilias styrelse har träffat en överenskommelse med VD och koncernchef Per Avander om förlängning av gällande anställningsavtal med två år vilket innebär att Per kvarstår i sin nuvarande roll till mars 2028.

”Vi är mycket nöjda att Per har fattat detta beslut. Sedan Per tillträdde som koncernchef 2011 har han med sitt fantastiska ledarskap utvecklat Bilia till en helhetsleverantör för allt som rör bilägandet med en ledande position inom service och försäljning av bilar. Produkterbjudandet har över tid breddats och idag är det stort fokus på serviceaffären, som utgör merparten av Bilias resultat. Bilia är en partner till biltillverkarna och vi har etablerat oss som den marknadsledande aktören inom service och försäljning av bilar, oavsett drivlina”, säger Bilias ordförande Mats Qviberg

”Jag är stolt och glad för förtroendet att fortsätta leda Bilia. Tillsammans med alla Bilias medarbetare vill jag vidareutveckla verksamheten och ta tillvara på framtida möjligheter för att Bilia ska fortsätta vara en ledande hållbar helhetsleverantör i branschen”, säger VD och koncernchef Per Avander.

Göteborg den 12 juni 2024

Bilia AB (publ)

Datum 2024-06-12, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!