Bilia XPENG öppnar i Malmö

Idag öppnar Bilia sin tredje XPENG- anläggning i Sverige. Det är en fullserviceanläggning på Jägersro i Malmö som förutom XPENGs två första modeller i Sverige, Sportsedanen P7 och SUV-modellen G9, erbjuder en modern, digitaliserad och personlig upplevelse med allt som rör bilägandet. Vi hjälper dig med allt från rådgivning, provkörning, beställningar och leveranser till att byta däck och utföra service.

”Nu slår vi äntligen upp portarna för en anläggning i egen regi i Malmö, efter en sommar och höst i tillfälliga lokaler. Vi har sett ett stort intresse i såväl Malmö som på våra anläggningar i Stockholm och Göteborg och vi fortsätter planera för vidare etablering på fler orter i Sverige,” säger Per Avander, VD Bilia AB.

”Att vi nu kan erbjuda bilförsäljning och verkstadstjänster i de tre största städerna i Sverige är ett viktigt steg i vår etablering i Sverige. Vi känner stort förtroende för Bilia som partner och är mycket glada över det stora intresse som finns för våra produkter i Sverige. Kombinationen av specifika XPENG-anläggningar och den erkänt högkvalitativa servicen som Bilia erbjuder är något som vi är mycket nöjda med”, säger Elvis Cheng, VD för Sverige och Benelux på XPENG.

Göteborg den 27 november 2023

Bilia AB (publ)

Datum 2023-11-27, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!