Bilia tecknar nytt partneravtal med Volvo Car Sverige

Bilia har idag träffat ett nytt partneravtal med Volvo Car Sverige. Det nya framtidsäkrade avtalet innebär att Bilia tillsammans med Volvo Car Sverige kommer fortsätta stärka kundupplevelsen för varumärket Volvo, oavsett distributionskanal.
 
”Vi är glada och stolta att vara bland de första samarbetsparterna att ingå nytt partneravtal och är övertygade om att det kommer stärka vår gemensamma affär ytterligare. Volvo Car Sverige och Bilia har sedan länge ett framgångsrikt samarbete och vi ser framemot att tillsammans fortsätta erbjuda en bättre upplevelse för våra gemensamma kunder inom försäljning av nya Volvobilar och service”, säger Mathias Nilsson, VD Bilia Personbilar AB.
 
”Bilia är en viktig partner i vårt distributionsnätverk och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete på den svenska marknaden. Med det nya avtalet tar vi ännu ett viktigt kliv framåt då det bygger på en ny, framtidssäkrad affärsmodell och syftar till att ytterligare stärka ett kundcentrerat produkterbjudande och bygga direktrelationer över tid – tillsammans med ett starkt Volvohandlarnätverk”, säger Jessica Span vd på Volvo Car Sverige.
 
Det nya avtalet träder i kraft från den 1 september 2024.

Göteborg den 23 maj 2024

Bilia AB (publ)

Datum 2024-05-23, kl 08:00
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet