Tillgängligheten för Azelios energilagringssystem TES.POD har validerats av DNV – Azelio publicerar white paper

Azelio har erhållit en valideringsrapport från det ledande certifieringsorganet DNV som visar att TES.POD-systemets tillgänglighet, över en analyserad 90-dagarsperiod, är 98% då tid för planerat underhåll räknats bort. Azelio har idag publicerat ett white paper om systemets tillgänglighet, baserat på samma data som DNV:s valideringsrapport är baserad på.

Azelio har tidigare anlitat DNV för att utföra oberoende validering av sitt energilagringssystem. Bolagets teknologi, produktion, R&D och testanläggningar genomlystes, och systemets uppfyllnad av prestandaspecifikationen validerades av DNV i december 2021.

För analysen av TES.POD-systemets tillgänglighet samlades data under tre månader från en kommersiell installation i Dubai, Förenade Arabemiraten. Den oberoende valideringen av datan, genomförd av DNV, visar på en tillgänglighet för Azelios energilagringssystem på 98% då tid för planerat underhåll räknats bort. Krav på kommersiella energilagringsinstallationer ligger vanligen kring 95–97% då planerat underhåll räknats bort.

Azelio har idag publicerat ett white paper om systemets tillgänglighet, baserat på samma data som använts som underlag för DNV:s valideringsrapport.

Azelios white papers hittar du här: https://www.azelio.com/white-papers/

”Att kunna visa på tillgängligheten för vår energilagringslösning, och få den validerad av DNV, är ett viktigt steg i kommersialiseringen av TES.POD-systemet. Den här valideringen väntas ytterligare stärka både kunders och projektfinansiärers förtroende för vår teknologi och produkt”, säger Jonas Wallmander, VD för Azelio.

Datum 2023-05-09, kl 13:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!