Azelio beslutar att ansöka om konkurs

MAR

Styrelsen i Azelio AB (publ) har idag beslutat att ansöka om att försätta Azelio AB i konkurs. Konkursansökan kommer att lämnas in vid Göteborgs tingsrätt.

Orsaken till beslutet att ansöka om konkurs är att Azelio inte har lyckats säkra tillräcklig finansiering för att kunna upprätthålla verksamheten för att göra det möjligt att slutföra diskussionerna kring, och sedermera kunna ingå avtal med, den strategiska partnern som aviserades den 2 maj 2023.

”Styrelsen och ledningen har under en längre tid arbetat hårt med målsättningen att etablera det strategiska partnerskapet som tidigare aviserats. Trots ett stort intresse för vår teknologi har vi inte lyckats säkra bolagets finansiering. Styrelsen kommer därför ansöka om att försätta Azelio i konkurs vid Göteborgs tingsrätt”, säger styrelseordförande Bo Dankis.

För ytterligare information kontakta:

Bo Dankis – Styrelseordförande
Email: ir@azelio.com
Telefon: +46 (0)70 394 8542

Datum 2023-07-18, kl 22:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!