Välkommen till 2024 års kapitalmarknadsdag för Atlas Copco Group

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering kring Gruppens strategi, utveckling och dess globala verksamhet. Deltagarna kommer att ges en djupare förståelse för affärsområdena Kompressorteknik och Energiteknik.

Den första delen av kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Van der Valk Hotel i Mechelen och den andra delen i Gruppens lokaler i Antwerpen. Under dagen kommer konkreta exempel på innovationer och hur dessa kan skapa värde för företagets kunder att visas.

Första delen av dagen kommer att livesändas. Den andra delen, inklusive innovationstationerna, är endast tillgänglig för personer som deltar på plats. Från Atlas Copco Group deltar VD och koncernchef Mats Rahmström, Ekonomi- och finansdirektör Peter Kinnart, samt affärsområdescheferna Vagner Rego och Andrew Walker.

Registrering

Vänligen notera att registreringen till kapitalmarknadsdagen stänger den 13 mars och att antalet deltagare är begränsat. Institutionella investerare, analytiker och finansiella media prioriteras.
 

Atlas Copco Capital Markets Day | Atlas Copco Group Capital Markets Day 2024 (lyyti.fi)

Programmet kommer att avslutas senast kl 16.30 den 16 maj och agenda finns på registreringssidan (länk ovan).

För mer information, vänligen kontakta:

Datum 2023-10-12, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!