Vagner Rego ny VD och koncernchef för Atlas Copco Group

REG

"Vagner Rego är en uppskattad ledare med dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt växa och utveckla afffärsområdet Kompressorteknik," säger styrelsens ordförande Hans Stråberg. "Med sin stora affärserfarenhet och djupa tekniska kunnande är han mycket väl lämpad att leda och fortsatt utveckla Gruppen".

Vagner Rego, för närvarande Affärsområdeschef för Kompressorteknik, startade sin karriär inom Gruppen 1996 som ingenjörslärling i sitt hemland Brasilien. Han utsågs 2006 till chef för Kompressortekniks serviceverksamhet i Brasilien och 2010 blev han marknads- och försäljningschef för Kompressortekniks servicedivision, med bas i Belgien. Han har också varit chef för affärsområdet Energitekniks marknadsbolag i Brasilien. Innan han 2017 fick sin nuvarande roll var han chef för servicedivisionen inom affärsområdet Kompressorteknik.

Vagner Rego är brasiliansk medborgare och föddes 1972. Han har en examen i maskinteknik från Mackenzie Universitet och en MBA från Ibmec handelshögskola, båda i Brasilien. Vagner Rego kommer att vara baserad i Stockholm.

Datum 2024-01-11, kl 08:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!