Annexin Pharmaceuticals

Annexin presenterar på ProHearings den 29 augusti

Annexin Pharmaceuticals AB meddelar idag att bolaget medverkar på ProHearings kapitalmarknadsdag den 29 augusti 2023 kl. 09:10, där vd Anders Haegerstrand kommer att presentera den senaste utvecklingen i bolaget inklusive de nyligen presenterade lovande effektsignalerna i bolagets pågående kliniska RVO-studie.

Presentation och efterföljande frågestund sänds live via länk på www.prohearings.com, där det även är möjligt att anmäla personligt deltagande till eventet i centrala Stockholm. Presentationen kommer också finnas tillgänglig på Annexins hemsida i efterhand på Annexin presentationer.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Haegerstrand, VD, tel 070 - 575 50 37

 

 

 

 

Om Annexin Pharmaceuticals AB (publ)

Annexin Pharmaceuticals AB är ett ledande bioteknikföretag inom Annexin A5-området för behandling av olika sjukdomar. Bolagets biologiska läkemedelskandidat ANXV – ett humant rekombinant protein, Annexin A5 - är främst avsedd för behandling av patienter med skador och inflammation i blodkärlen men även för cancer. Bolaget har en omfattande patentportfölj för behandling av sjukdomar med proteinet Annexin A5 och för produktion av Annexin A5.

Bolaget är baserat i Stockholm och noterat på Nasdaq First North Growth Market, under kortnamnet ANNX. Redeye är företagets Certified Adviser.

Datum 2023-08-24, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!