Amido i flerårigt avtal värt ca 4 MSEK med svenskt bostadsbolag

REG

Avtalet som Amido nu ingår med bostadsbolaget avser passer- och accesshantering till deras fastigheter. Ambitionen är att bostadsbolagets hela bestånd på 150 fastigheter ska anslutas till och administreras från Alliera, vilket är Amidos plattform för passer- och accesshantering, under 2024 eller senast 2025.

- Vi är hedrade av förtroendet från detta fastighetsbolag som ligger i framkant inom digitalisering, och ser samarbetet som ett viktigt steg i Amidos bolagsutveckling och tillväxtresa, säger Patrik Simson, vd Amido.

Denna information är sådan som Amido är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-10-31 15:58 CET.

Datum 2023-10-31, kl 15:58
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.