Addnode Group har utsett Kristina Elfström Mackintosh till ny CFO

MARKN.

Kristina Elfström Mackintosh har utnämnts till CFO i Addnode Group. Kristina tillträder tjänsten senast februari 2024 och tar då också plats i Addnode Groups koncernledning.

Kristina har gedigen erfarenhet som CFO för både börsnoterade och internationella koncerner, liksom bolag i starka tillväxtfaser och med stort förvärvsfokus. Närmast kommer Kristina från en roll som CFO för ChargeAmps, ett tillväxtbolag inom elbilsladdning, dessförinnan har Kristina bland annat varit CFO för Lagercrantz Group. Kristina har en civilekonomexamen från Uppsala universitet och har varit auktoriserad revisor.

Jag har ett stort intresse för digitaliseringens möjligheter och jag tror vi bara har sett början på vad Addnode Group kan åstadkomma. Nu hoppas jag med mina erfarenheter och kunskaper kunna bidra till Addnode Groups fortsatta utveckling,” säger Kristina Elfström Mackintosh, tillträdande CFO Addnode Group.

”Jag är mycket glad över att kunna välkomna Kristina till Addnode Group. Kristinas omfattande erfarenhet som CFO i noterade, decentraliserade och förvärvsintensiva verksamheter kommer att bli ett värdefullt stöd till mig och övriga i Addnode Group,” säger Johan Andersson, VD och koncernchef, Addnode Group.

Såsom tidigare meddelats kommer nuvarande CFO Lotta Jarleryd att lämna Addnode Group.

Datum 2023-09-05, kl 16:03
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!