Stort japanskt elektronikföretag lanserar modul baserad på Acconeers radarsensor A1

MAR

Den nya modulen är en uppkopplad, batteridriven enhet som riktar in sig på smart närvarodetektering, avstånds- och nivåmätningar, såväl som andra radarbaserade användningsfall inom IoT. Modulen, som nu finns att beställa, kan till exempel integreras i utrymmen som badrum eller mötesrum för att upptäcka människors närvaro, eller placeras i tankar för att mäta vätskenivåer. Acconeer uppskattar värdet av lanseringen till 2,2 miljoner SEK årligen. Försäljning till denna kund återspeglas i försäljning till Acconeers distributörer.

Företaget bakom denna modul är en toppaktör på den japanska elektronikmarknaden, med lång erfarenhet av att tillhandahålla komponenter och moduler globalt. Genom att de kombinerar sin expertis inom modulutveckling med Acconeers strömsnåla radarsensor med hög precision skapas ett unikt erbjudande för kunder i Japan och över hela världen.

Lars Lindell, VD Acconeer, kommenterar: "Vi strävar kontinuerligt efter att hitta nya sätt att nå kunder och är glada över att se denna lansering av en radarmodul baserad på vår sensor. Detta öppnar upp för nya, innovativa IoT-produkter baserade på radarsensorn A1.”

Datum 2023-11-07, kl 11:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!