Säljstart för två nya bilmodeller med Acconeers radarsensor till ett uppskattat årligt värde av 3,8 miljoner SEK

Acconeers pulsade koherenta radarsensor A1 används i två nya bilmodeller från en av de två främsta amerikanska högvolymbilstillverkarna för access control, vilket möjliggör beröringsfri öppning och stängning av bagageutrymmet på en bil. Acconeer uppskattar det årliga värdet av dessa modeller till 3,8 miljoner SEK över sju år. Försäljning till denna kund återspeglas i försäljningen till Acconeers distributörer.

Dessa nya bilmodeller följer förra årets lansering av ett elfordon från samma biltillverkare.

VD Lars Lindell kommenterar: "På Acconeer är vi glada över att se nya modeller som kommer från denna stora aktör inom bilindustrin, och det bekräftar att vår teknik fungerar bra och är en del av en attraktiv produkt. Vi förväntar oss att se fler billanseringar framöver.”

Fordonsindustrin är ett viktigt affärssegment för Acconeer. Acconeers radar är pionjären för att ersätta befintliga kapacitiva lösningar för access control och bolaget förväntar sig att radar helt kommer att ersätta befintliga lösningar. Baserat på detta förväntar sig Acconeer att deras försäljning till fordonsindustrin kommer att växa betydligt under de kommande åren.

Datum 2023-08-14, kl 07:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!