Ripple 2.0 open-radar API tillgängligt

Ripple™, som drivs av Consumer Technology Association (CTA)®, är en API-standard för öppen radar med syfte att möjliggöra hårdvaru- och mjukvarukompatibilitet samtidigt som tillväxten av applikationer för konsumentradar för allmänna ändamål påskyndas. Acconeer har varit en del av gruppen som definierar API:t och kommer att vara helt kompatibel med Ripple 2.0 som, till skillnad från tidigare versioner, stöder pulsad radar.

VD Lars Lindell kommenterar: "Öppenhet har alltid varit viktigt för oss på Acconeer och att delta i arbetet med Ripple går i linje med vår affärsstrategi och värderingar. Vi tror att det kommer att hjälpa till att påskynda integrationen av mmWave-radar i konsumentenheter."

Ripple 2.0 API kan redan nu hittas på CTA:s Ripple-webbplats, och Acconeers utvärderingskit XE121 kommer att ha stöd för Ripple från nästa mjukvaruversion som kommer att finnas tillgänglig på Acconeers developer site före slutet av juni.

Datum 2023-06-21, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!